Informatie wandelaar

De variëteit aan kerststallen is te bewonderen van 18 december 2021 tot en met 2 januari 2022. Vanaf 17u zijn de kerststallen sfeervol verlicht zodat deze goed zichtbaar zijn vanaf de openbare weg. De route kun je op eigen gelegenheid wandelen of fietsen. 

Het Dorpshuis ’t Klooster (Jack van Gilsplein 1) dit jaar gekozen als eventuele start- rust- of eindpunt. Ondanks de harde lockdown vanaf 19 december bent U hier, door een veilige éénrichtings looproute, van harte welkom voor een versnapering zoals een warme choco of glühwein ‘TO GO’. Zie menukaart onderstaand. Een duidelijke plattegrond met de route zal tevens hier op A3 formaat verkrijgbaar zijn voor €2,-. De opbrengst van de plattegronden zal dit jaar ten goede komen aan Stichting Kerkhof Bavel. De organisatie die het historische kerkhof in het hart van het dorp een prominentere plaats wil geven.

Openingstijden van het dorpshuis ’t Klooster: van 18 december tot 2 januari van 12.00u tot 21.00u. Op de kerstdagen 24,25,26 december, oudejaarsdag 31 december en nieuwjaarsdag 1 januari van 12u tot 17u.

In Bavel is volop gratis parkeergelegenheid. Voor het dorpshuis ’t Klooster, Jack van Gilsplein, het evenemententerrein aan de Lange Vore en aan de overkant, achter de Albert Heijn, is een parkeerterrein waar u kunt parkeren.

We vragen je om geen overlast te creëren. Loop niet ongevraagd de tuinen in!

LET OP : De organisatie kan op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden. Houd de verkeersregels in acht en let op uw kinderen, Houd rekening met mogelijk veranderende coronarichtlijnen en/of restricties.

We wensen je veel wandelplezier en geniet van de route!

%d bloggers liken dit: