Informatie wandelaar

De variëteit aan kerststallen is te bewonderen van 17 december 2022 tot en met 2 januari 2023. Vanaf 17u zijn de kerststallen sfeervol verlicht zodat deze goed zichtbaar zijn vanaf de openbare weg. Natuurlijk kun je de route ook op een ander tijdstip lopen of fietsen. De route kun je op eigen gelegenheid wandelen of fietsen. 

Het Dorpshuis ’t Klooster (Jack van Gilsplein 1) is ook dit jaar weer het start- rust- of eindpunt. Hier bent u van harte welkom voor een versnapering zoals een warme choco of glühwein. Een duidelijke plattegrond met de route zal tevens hier op A3 formaat verkrijgbaar zijn voor €2,50. De opbrengst van de plattegronden zal dit jaar naar het goede doel “de vrienden van de Hamonie” gaan. De harmonie St. Caecilia in Bavel viert haar 100 jarig bestaan. De jubileumvieringen ondersteunen graag.

De plattegrond is dit jaar verdeeld in 4 kwadranten. Per kwadrant zal een publieksprijs worden uitgedeeld aan de eigenaar van de meest favoriete stal verkozen door de wandelaars.

Openingstijden van dorpshuis ’t Klooster: van 17 december tot 2 januari van 12.00u tot 21.00u. Op 25 december van 12.00 tot 15.00 uur, en op 24 en 26 december, oudejaarsdag 31 december en nieuwjaarsdag 1 januari van 12u tot 17u.

In Bavel is volop gratis parkeergelegenheid. Voor dorpshuis ’t Klooster, Jack van Gilsplein, het evenemententerrein aan de Lange Vore en aan de overkant, achter de Albert Heijn, is een parkeerterrein waar u kunt parkeren.

We vragen je om geen overlast te creëren. Loop niet ongevraagd de tuinen in!

LET OP : De organisatie kan op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden. Houd de verkeersregels in acht en let op uw kinderen, Houd rekening met mogelijk veranderende coronarichtlijnen en/of restricties.

We wensen je veel wandelplezier en geniet van de route!

%d bloggers liken dit: