Informatie wandelaar

De samengestelde route van de deelnemende adressen is te bewonderen van 16 december 2020 tot en met 6 januari 2021. Vanaf 17u zijn de kerststallen verlicht zodat deze goed zichtbaar zijn vanaf de openbare weg. De route kun je op eigen gelegenheid wandelen of fietsen. 

Het Bavelse Rijksmonument Korenmolen De Hoop (Schoutenlaan 77) is tijdens de donkere dagen voor, tijdens en na kerst natuurlijk weer sfeervol uitgelicht. De  kerstster in de Wieken om u de weg te wijzen.

Een prachtig start-, of eindpunt voor uw kerststallen-wandeling door het mooie Bavel. Bij “Onder de molen” kun je. om de route goed te doorstaan of als versterkertje op weg naar huis een warme Chocolademelk, Gluhwein, of iets lekkers afhalen om van te genieten. Ze zijn geopend van woensdag tot en met zondag tot 21.00u, ook in de kerstvakantie. Een mooie gelegenheid om de horeca een steuntje in de rug te geven in deze tijden.

Ook is hier een duidelijke plattegrond met de route voor €2,- op papier verkrijgbaar. De opbrengst van de plattegronden zal ten goede komen aan Stichting Molen Bavel ter onderhoud van de molen.

Verder; volop gratis parkeergelegenheid www.molenbavel.nl 

Tijdens deze weken kun je meedoen aan de kerststal fotowedstrijd! Maak een mooie foto van een kerststal en wellicht win jij wel een mooie prijs. Meer informatie is te vinden onder de menuknop “fotowedstrijd en inspiratie”.

We vragen je om geen overlast te creëren. Loop niet ongevraagd de tuinen in!

LET OP: Er zijn nieuwe coronarichtlijnen en restricties sinds 14 december. Houd hier rekening mee. In tweetallen en houd genoeg afstand van elkaar.

We wensen je veel wandelplezier en geniet van de route!

%d bloggers liken dit: